Home / HOME / Wie zijn wij

De geloofsgemeenschap Thabor maakt deel uit van de Hengelose parochie De Goede Herder. De Thabor gemeenschap vormt een zeer gevarieerd geheel. Dit wordt nog versterkt door de medegebruiker van het kerkgebouw, de PKN Brongemeente. Samen proberen we in oecumenische vieringen en projecten de afstanden te overbruggen.

De Thabor geloofsgemeenschap is op weg te groeien naar een vrijwilligerskerk. Er zijn immers te weinig priesters en wij hebben niet genoeg middelen om voldoende pastoraal werkers aan te trekken. Tegelijkertijd willen we een nabije kerk zijn, waar betrokkenheid, zorg voor elkaar, samen vieren en geraakt worden mogelijk gemaakt wordt. Dat betekent dat wij met onze vrijwilligers ons inzetten om dit uit te dragen. Daarin worden wij gesteund door de groep Stromend Water.