Home / NIEUWS

VOORLOPIG BESLUIT AANGAANDE VIERINGEN
Door goedeherder Geplaatst op 12 oktober 2020

Met ingang van dinsdag 13 oktober zullen de doordeweekse vieringen weer van start gaan, met een maximaal aantal bezoekers van 30.

Daarvoor is geen voorafgaande registratie vereist. Tijdens de gehele viering wordt een mond-neuskapje gedragen en zijn alle overige hygiëne maatregelen van toepassing.

Het mondkapje mag alleen bij de communiegang verwijderd worden met inachtneming van de 1,5 meter en hygiëne regel.
Daarna wordt het mondkapje weer opgezet.

Door de week zullen op woensdagavond (met publiek) en donderdagavond (zonder publiek) de Eucharistievieringen vanuit Delden via de Kerkomroep te beluisteren zijn. De viering van de donderdagavond is niet publiekelijk toegankelijk.

Na 23 oktober, zullen door de week, de Eucharistievieringen vervangen worden door Woord- en Communievieringen. Leden van het pastorale team zullen hierin voorgaan. Ook hier geldt het dragen van mond-neuskapjes en de hygiënische maatregelen.

Dit zal worden gecontinueerd tot het moment dat pastoor Oortman afscheid genomen heeft.

De weekendvieringen zullen met ingang van het komende weekend 17 – 18 oktober weer doorgang vinden, volgens het pastorale rooster,
met uitzondering van het weekend 24 – 25 oktober a.s.

Betreffende dit afscheids-weekend zullen wij in de loop van de week u nog nader berichten.

Voor de weekendvieringen is een voorafgaande aanmelding verplicht.
Aanmelding is alléén mogelijk via MEEVIEREN.NL

Let wel: gezien het geringe aantal mensen dat kan deelnemen, willen wij u dringend verzoeken om aan parochianen duidelijk te maken dat ieder weekend een viering bezoeken niet tot de mogelijkheden behoort, geef ook anderen de ruimte om deel te nemen aan de vieringen.
Wees in die zin solidair met elkaar en houdt rekening met elkaar.

Tijdens de gehele Eucharistieviering, Woord- en Communieviering en gebedsviering wordt een mond-neuskapje gedragen en zijn alle overige hygiëne maatregelen van toepassing.
Het mondkapje mag alleen bij de communiegang verwijderd worden. Daarna wordt het mondkapje weer opgezet.

De weekendvieringen blijven voorlopig zoals ze gepland zijn, alleen pastoraal werkers kunnen voorgaan in Woord- en Communievieringen, de vieringen waarin vrijwilligers voorgaan blijven gebedsvieringen.

Voorlopig zal de viering op zondagmorgen 09.30 uur gestreamd blijven vanuit Delden.
Deze viering zal zonder publiek zijn en kunt u volgen via het YouTube kanaal van RK Twente Zuid – klik hier

Met vriendelijke groet, namens de besturen en het pastorale team
Marc Oortman, Pastoor.

ALLERZIELEN – MAANDAG 2 NOVEMBER
Door goedeherder Geplaatst op 12 oktober 2020

MET BETREKKING TOT MAANDAG 2 NOVEMBER ALLERZIELEN, IS HET VOLGENDE BESLUIT GENOMEN:

ER ZULLEN GEEN LITURGISCHE VIERINGEN PLAATS VINDEN.
OP DIT MOMENT IS NOG NIET BEKEND WAT EN HOE DE WERKGROEPEN VAN UITVAARTEN ALS ALTERNATIEF ZULLEN AANBIEDEN.
NADER BERICHT VOLGT.